ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Μεγάλη καλλιτεχνική έκθεση στο Αρχοντικό Τομπάζη το καλοκαίρι του 2021 για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

H ισόγεια αίθουσα 150 τετραγωνικών περίπου, του Αρχοντικού Τομπάζη, σημερινό παράρτημα της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών πρόκειται να επαναλειτουργήσει το καλοκαίρι του 2021, φιλοξενώντας μεγάλη καλλιτεχνική έκθεση.

Το εμβληματικό κτήριο, αρχοντικό των προγόνων του Εμμανουήλ Τομπάζη και της Ξανθής Σαχίνη, που χρησιμοποιείται ως παράρτημα και ξενώνας φοιτητών της ΑΣΚΤ θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του για μια Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση.

Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης ευχαρίστησε τον Πρύτανη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και Μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του Δήμου μας, "Η Ύδρα για το '21", κ. Νικόλαο Τρανό, για την άριστη συνεργασία του και την διάθεση της αίθουσας.Η Φωτογραφία είναι από την Γαλλική Εβδομάδα την 31η Ιουλίου 2018 και το αφιέρωμα στο Ζαν Μορεάς
από την Αδελφότητα Υδραίων Αθηνών στο Αρχοντικό Τομπάζη.

Πηγή: https://fonitisydras.com

Επιστροφή

"Η Ύδρα για το '21"

Αναστοχασμός της Ιστορίας με το βλέμμα στο μέλλον

"Η Ύδρα για το '21"

Για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ο Δήμος Ύδρας, σχεδιάζει ένα επετειακό πρόγραμμα που θα εκτείνεται από το Β’ εξάμηνο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2021.


Email επικοινωνίας