ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Ιερά Μητρόπολης Ύδρας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ύδρας διοργάνωσαν εσπερίδα με θέμα: "Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ"

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.ΕΦΡΑΙΜ πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το εσπέρας της 23ης Ιουνίου 2021, στην Συνεδριακή αίθουσα του Ι. Καθεδρικού Ναού Ύδρας, η Εσπερίδα που οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ύδρας με θέμα: "Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ"

Στην αρχή προβλήθηκε το Επετειακό σπότ της Ι.Μητροπόλεως.

Συντόνισε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ.π. Νεκτάριος Δαρδανός ο οποίος και προλόγισε την εκδήλωση, ενώ εμπνευσμένο χαιρετισμό απεύθυνε ο Σεβασμιώτατος.

Ομιλιτές :

κ.Κωνσταντίνος Μεταλληνός, Ναύαρχος ε.ά
κ.Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, Προισταμένη Ι.Α.Μ.Υ.
κ. Γεώργιος Κουκουδάκης Δήμαρχος Ύδρας.
κ. Δημήτριος Λισμάνης Ναύαρχος ε.ά

Στο τέλος ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος παρουσίασε το Επετειακό Μετάλλιο που εξέδωκε η Ι. Μητρόπολη μας. Το ασημένιο Μετάλλιο απεικονίζει τις υπέροχες παραστάσεις με το Σταυρό του Ανδρέα Μιαούλη, τις μορφές των Αγίων Κωνσταντίνου του Υδραίου και των 3 Σπετσιωτών Νεομαρτύρων ως και τα άλλα σύμβολα των Επαναστατικών σημαιών του τρινησίου Στόλου,ως και την χαρακτηριστική σφραγίδα του Πρώτου Κυβερνήτου Ι. Καποδίστρια.

Το Μετάλλιο κατασκεύασε ο Χρυσοχοϊκός Οίκος "ΜΙΧΑΛΑ."

Συντάκτης: Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου ΓΑΕ πρωτ.π. Ακίνδυνος Δαρδανός.

Επιστροφή

"Η Ύδρα για το '21"

Αναστοχασμός της Ιστορίας με το βλέμμα στο μέλλον

"Η Ύδρα για το '21"

Για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ο Δήμος Ύδρας, σχεδιάζει ένα επετειακό πρόγραμμα που θα εκτείνεται από το Β’ εξάμηνο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2021.


Email επικοινωνίας