ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ιστιοπλοϊκός αγώνας "Ελληνικής Επαναστάσεως" - ΥΔΡΑ 2021

Για δεύτερη χρονιά, ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης γνωρίζοντας την επιθυμία των Ελλήνων ιστιοπλόων να πάρουν μέρος, μετά την καραντίνα, σε έναν υψηλού συναγωνισμού αγώνα αλλά και επιθυμώντας να υποστηρίξει την τουριστική κίνηση στο νησί της Ύδρας αποφάσισε να διοργανώσει από τις 28 έως τις 30 Μαΐου τον αγώνα που είχε αναβληθεί λόγω Covid-19.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Π.Ο.Ι.Α.Θ κ. Ιωάννη Μαραγκουδάκη για την Αγάπη του για την Ύδρα! Και επισημαίνει την αγαστή συνεργασία καθώς και το ότι τον θεωρεί συμπατριώτη μας αφού από το 2018 το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού, τον έχει ανακηρύξει Επίτιμο Δημότη Ύδρας.

Οι ιστιοδρομίες θα πραγματοποιηθούν στη θαλάσσια περιοχή του Αργοσαρωνικού κόλπου.

Φιλοξενών Όμιλος: ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος (Υ.Ν.Ο.)

Στη διοργάνωση του 48ου Αγώνα της Ελληνικής Επαναστάσεως - Ύδρα 2021 υπολογίζεται να πάρουν μέρος περισσότερα από τριάντα σκάφη, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα απο την Πολιτεία πρωτόκολλα για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 28 Μαΐου 16:00 - 1η Ιστιοδρομία Φάληρο - Ύδρα, 36 ΝΜ

Σάββατο 29 Μαΐου Παράδοση Επάθλων από τον Υδραΐκό Ναυτικό Όμιλο

Κυριακή 30 Μαΐου 10:30 - 2η Ιστιοδρομία Ύδρα - Φάληρο, 36 ΝΜ

Επιστροφή

"Η Ύδρα για το '21"

Αναστοχασμός της Ιστορίας με το βλέμμα στο μέλλον

"Η Ύδρα για το '21"

Για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ο Δήμος Ύδρας, σχεδιάζει ένα επετειακό πρόγραμμα που θα εκτείνεται από το Β’ εξάμηνο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2021.


Email επικοινωνίας